Wall of personal excellence

“The will to win, the desire to succeed, the urge to reach your full potential, these are the keys that will unlock the door to personal excellence.” (Confucius)

Jules V.

Tot voor ik bij Tony kwam, had ik regelmatig last van krampen en kleine blessures. Bij Sport&Talent werken we nu specifiek op het versterken van mijn lichaam en het uitstellen van krampen. En als er één iets is dat ik tot nu toe geleerd heb in mijn carrière is het 'fall seven times, stand up eight'.

Max D.R.

Geen prestaties zonder hard werken!

Yves D.

Ik werd twee jaar geleden door mijn huisarts doorverwezen naar Sport&Talent wegens aanhoudende knieproblemen.  De multidisciplinaire (samenwerking met sportarts en sportosteopaat) en persoonlijke aanpak, het trainingsschema op maat en de daaruitvolgende duurzame verbetering van mijn fysieke en mentale kracht, zorgen ervoor dat ik blijf komen en regelmatig blijf sporten, ook al ben ik geen competitief sporter.

Renaat W.

There is no elevator to success. Success is earned on the track, on the field, in the gym with blood, sweat and the occasional tear. Then step by step you’ll come closer to your dream.

Thoma P.

De tijd dat er alleen op het voetbalspelletje werd getraind, ligt gelukkig ver achter ons. Vandaag kan een moderne atleet ongeacht zijn discipline niet zonder bijkomende, spierversterkende sessies. Dergelijke trainingen verbeteren immers de fysieke weerstand van het lichaam, verhogen op duurzame wijze de duelkracht en dringen vooral het risico op een spierblessure preventief terug. Thoma is een jonge, talentvolle keeper die wekelijks het beste van zichzelf geeft bij de jeugd van SK Deinze. Sinds een jaar laat hij zich daarnaast begeleiden door oud-voetballer en kinesitherapeut Tony Sergeant van Sport&Talent. Het resultaat is onmiskenbaar. Thoma kent geen blessures, maakt fysiek grote vorderingen en heeft zich ook hierdoor in de aandacht van enkele profclubs gespeeld. Zoveel is zeker: met Sport&Talent er bij, is één plus één drie.

CĂ©dric D.R.

Mijn doel was om mijn spierkracht te vergroten en de kans op blessure te verkleinen. Tony heeft mij hierin goed begeleid met de juiste oefeningen en helpt mij om mijn grenzen te verleggen. Sindsdien heb ik geen blessure meer gehad.

Jessica V.L.

'Begeleiding naar de top'
Ik stelde me vorig jaar het doel om de Tourmalet op te fietsen. Ik startte op conditie 0 maar via een specifiek trainingsschema en begeleiding kon ik 3 maanden later de berg op rijden! Sindsdien blijf ik hier sporten. Zo hou ik mijn conditie op peil. Via de core-stability oefeningen is ook de vroegere rugpijn verleden tijd.


 

Yves V.

"Tony has a great knowledge of body mechanics, muscle function and is capable to determine the abilities I need for my knee after my injury. His pleasant and positive attitude is a great asset and he is willing to work with everybody at their own level. Besides that he instills confidence and encouragement to make you want to work further.  Tony definitely helps you believe in yourself which is not easy after an injury!"

Maarten C.

Ik ben bij Tony terechtgekomen via mijn huisarts nadat ik een beroerte heb gekregen. Na enkele beurten per week kon ik 4 maanden na mijn beroerte een halve marathon lopen! Zonder de oefeningen en motivatie was me dit nooit gelukt.